O nama

O našem servisu

Firma AUTO MIS je osnovana 1998. godine, tako da već skoro 25 godina postoji na istoj adresi Bulevar Kralja Aleksandra 384, u Beogradu i bavi se prodajom Opelovih i Chevrlotovih auto delova, kao i prodajom auto delova za sve vrste automobila.
Ta dugovečnost i specijalizovanost da radimo tako dugo Opelov program delova, omogućila nam je da budemo veliki poznavaoci Opelovog programa.

Dugogodišnje iskustvo nam je dalo mogućnost da detaljno iskristališemo koji proizvođač može da zadovolji srpsko tržište cenom i kvalitetom. Sve to traje godinama, tako da danas kod nas možete da dobijete i dobru cenu i dobar klavitet, a greške i reklamacije smo sveli na minimum.

Sve naše delove isporučujemo na željenu adresu brzom poštom ili lično našim dostavnim vozilima. Potrebno je da nam pošaljete broj šasije i broj telefona, i u roku od 5-10 minuta dobićete ponudu za tražene auto delove.

Za auto servise , taksiste i stalne mušterije obezbedili smo specijalne popuste.

Dođite u našu radnju na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 384 i uverite se.

Možete nas i pozvati na telefon 011 2412 444 ili pisati na opelmis@gmail.com

Garantujemo brzu i kvalitetnu uslugu pravih trgovaca i poznavalaca vozila i njihovih delova.

Zadovoljstvo nam je da Vam pomognemo i predstavimo sve nase USLUGE

1 (3) (1)

Proizvođači delova za Opel i Chevrolet vozila koje možete da kupite kod nas

Za 5 minuta do traženih auto delova

AUTO MIS bavi se prodajom programa Opelovih i Chevrlotovih auto delova, kao i prodajom auto delova za sve vrste automobila. Potrebno je da nam pošaljete broj šasije i broj telefona, i u roku od 5-10 minuta dobićete ponudu za tražene auto delove.